Όταν πρόκειται για τα παιδιά μας θέλουμε  το καλύτερο. Ο γονιός δεν αναγνωρίζει δυνατό και αδύνατο, αλλά κάνει τα πάντα για να μεγαλώσει «δυνατά» παιδιά, σωματικά και πνευματικά.

Για το ΝΟΥΝΟΥ, η φροντίδα των παιδιών δε σταματά στο γάλα και τη διατροφή. Συνεχίζει στο τρόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά μας. Πως θα μπορέσουμε να μεγαλώσουμε παιδιά δυνατά τόσο σωματικά αλλά και πνευματικά, προσφέροντας τους τα απαραίτητα εφόδια για να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις της ζωής.

 


Το ΝΟΥΝΟΥ Μπασκετάκι δείχνει στα παιδιά, μέσα από ένα άθλημα και μια σειρά προκλήσεων, τις Μπασκετοπροκλήσεις, μια άλλη οπτική. Όπως θα σας πει κάθε μεγάλος παίκτης, η σκληρή δουλειά, η συνεχής προσπάθεια  στις προπονήσεις και η ομαδικότητα θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και να φτάσεις όσο ψηλότερα μπορείς.

 

Τα παιδιά με διασκεδαστικό τρόπο, αθλούνται, βελτιώνονται και βλέπουν τις προσπάθειές τους να στέφονται από επιτυχία. Κάθε φορά που περνάνε μία από τις Μπασκετοπροκλήσεις, δεν κερδίζουν μόνο σε ηθική ικανοποίηση, αλλά επιβραβεύονται καθώς αυξάνουν και τις πιθανότητές τους να κερδίσουν ένα από τα πολλά δώρα ΝΟΥΝΟΥ Μπασκετάκι.

 

Το ΝΟΥΝΟΥ με το NOYNOY Μπασκετάκι, ξεκινά μια νέα εποχή για την σωματική και πνευματική ανάπτυξη των παιδιών. Αυτή η νέα εποχή ξεκινά με 3 απλά αλλά σημαντικά βήματα. Το ΝΟΥΝΟΥ Μπασκετάκι μιλάει στα παιδιά, συμπυκνώνοντας όλα τα παραπάνω σε ένα ρητό: «Πιες, κινήσου, δείξε την δύναμη σου».